Bo sentralt i rolige omgivelser – nyt livet

Bo sentralt i rolige omgivelser – nyt livet

I Loeskollen er det rom for trivsel, så vel utendørs som innendørs. Det vil bli opparbeidet et hyggelig og representativt uterom til felles glede for beboere og besøkende. For de fleste leiligheter i 1. etasje blir det tilrettelagt for egen utgang til eksklusiv uteplass via terrasse. Utendørsanlegget gir mulighet for luft og rekreasjon og det blir opparbeidet en sti rundt hele eiendommen med hyggelige felles uteplasser både foran og bak byggene.

Med gangvei rett utenfor døren og gangavstand til matbutikk og bussholdeplass, ligger det til rette for en enkel hverdag.

I tillegg er det frisør, legekontor ved Haug sentrum, samt idrettsanlegg og skole i umiddelbar nærhet. I Loeskollen er det kort vei til en aktiv fritid året rundt. Liker du å gå turer i skog og mark eller gå på ski, er Haugsbygd et godt utgangspunkt med sin nærhet til Ringkollen. Det blir eget hobbyrom/smørebod, samt vaskeplass for bil i kjeller. Det blir oppheng for vinterhjul foran hver enkelt parkeringsplass i garasjekjeller.

Det er rikelig med bussavganger til/fra Hønefoss (morgen og ettermiddag opptil 4 ganger pr.time) ved Harehaugkrysset, kun 200meter unna.

← Tilbake