Nytt, moderne og gjennomtenkt

Nytt, moderne og gjennomtenkt

Det er en helt spesiell følelse å flytte inn i en helt ny leilighet. Bruk av vannbåren gulvvarme fra jordvarmeanlegg og balansert ventilasjon, er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Alle leilighetene får adkomst fra innendørs trapperom og heis til alle etasjer. Loeskollen gir deg alle disse bekvemlighetene i et bygg med et tidsmessig preg og utstrakt bruk av eksklusive materialer som lys tegl, glass, tre og stål. Dette gir (bygget) et lunt representativt preg. Alle leilighetene får sin egen private uteplass, i tillegg til felles opparbeidet parkområde. Det er lekearealer for barn og vinterstid ligger det til og med til rette for en liten akebakke på eiendommen.

Det blir store og gode garderobeskap tilpasset hver enkelt leilighet.  I tillegg er innvendig bod i leilighetene

oftest plassert rett ved inngangsdøren og kan brukes som en stor og svært praktisk garderobe.

I garasjeanlegget finner du et eget hobbyrom med smørebenk for ski, egen vaskeplass for bil og praktiske festekroker for vinterhjul over hver parkeringsplass.

Det monteres fiberoptisk nett til hver enkelt leilighet med kontakt for TV, telefon og data. En god grunnpakke for TV og datatrafikk blir inkludert i felleskostnadene.

Ved hoveinngangen til bygget, lages en stor og lys lobby representativt innredet med skiferfliser på gulv, sittegruppe og utsmykning på vegger.  Foran inngangen blir det benker og sykkelparkering mens mellom byggene blir det felles uteplass med bord og stoler.

← Tilbake